Contents
Miten jauhaa jauhelihaa?
Jauhelihamureke, 4-5 annosta 1 1-2 sipulia 2 2 rkl rypsiöljyä tai avokadoöljyä 3 1 ½ dl korppujauhoja 4 3 dl vettä tai kermaa 5 700 g naudan jauhelihaa 6 (1 muna) 7 ¾ tl suolaa 8 1-2 tl paprikajauhetta 9 mustapippuria myllystä More
Näytä koko vastaus
Miten valmistaa valkosipulin jauhelihaa?
Jauhelihakastike | Martat 4 annosta Poista suosikeista Lisää suosikkeihin https://www.martat.fi/wp-content/uploads/2017/11/Jauhelihakastike.jpg 400 g jauhelihaa 1 sipuli 2 valkosipulinkynttä 2 rkl vehnäjauhoja 1 tlk tomaattimurskaa 2 dl vettä 1 tl suolaa 1 maustemitta mustapippuria ½ tl basilikaa ½ tl oreganoa 1-2 maustemittaa timjamia 1.
- Uori ja hienonna sipuli ja valkosipulit.2.
- Paahda jauheliha paistinpannussa.3.
- Lisää sipuli, valkosipuli ja jauhot.
- Sekoita kunnes jauhot häviävät lihan joukkoon.4.
- Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet.5.
- Siirrä kastike kattilaan ja hauduta kannen alla vähäisellä lämmöllä 15-20 minuuttia.6, Tarkista maku.
Tarjoa kastike keitetyn pastan ja raastetun juuston kanssa.
C-vitamiini 16 mg Rauta 3.7 mg Kalsium 26.5 mg Natrium 662.8 mg Kuitu, kokonais- 0.8 g Sokerit 6 g Hiilihydraatti erotuksena 14.1 g Proteiini 22.2 g Rasvahapot tyydyttyneet 3.4 g Rasva 9.1 g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 9 % 1 keskikokoinen annos (60.0 g) Jauho, vehnäjauho, puolikarkea
Viikon ruokalista, ajankohtaiset vinkit ja paljon muuta – Martat-mobiilisovellus : Jauhelihakastike | Martat
Näytä koko vastaus
Miten tehdä sipuli ja valkosipuli jauhelihan kanssa?
Очень нежные и ароматные Куриные котлеты с цветной капусты. Котлеты из куриного фарша и капусты.
Jauhelihakastike 4 annosta Poista suosikeista Lisää suosikkeihin https://www.martat.fi/wp-content/uploads/2017/11/Jauhelihakastike.jpg 400 g jauhelihaa 1 sipuli 2 valkosipulinkynttä 2 rkl vehnäjauhoja 1 tlk tomaattimurskaa 2 dl vettä 1 tl suolaa 1 maustemitta mustapippuria ½ tl basilikaa ½ tl oreganoa 1-2 maustemittaa timjamia 1.
- Uori ja hienonna sipuli ja valkosipulit.2.
- Paahda jauheliha paistinpannussa.3.
- Lisää sipuli, valkosipuli ja jauhot.
- Sekoita kunnes jauhot häviävät lihan joukkoon.4.
- Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet.5.
- Siirrä kastike kattilaan ja hauduta kannen alla vähäisellä lämmöllä 15-20 minuuttia.6, Tarkista maku.
Tarjoa kastike keitetyn pastan ja raastetun juuston kanssa.
C-vitamiini 16 mg Rauta 3.7 mg Kalsium 26.5 mg Natrium 662.8 mg Kuitu, kokonais- 0.8 g Sokerit 6 g Hiilihydraatti erotuksena 14.1 g Proteiini 22.2 g Rasvahapot tyydyttyneet 3.4 g Rasva 9.1 g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 9 % 1 keskikokoinen annos (60.0 g) Jauho, vehnäjauho, puolikarkea
Viikon ruokalista, ajankohtaiset vinkit ja paljon muuta – Martat-mobiilisovellus : Jauhelihakastike
Näytä koko vastaus