Broilerin Jauheliha Reseptejä?

Broilerin Jauheliha Reseptejä

Kuinka tehdä broilerin jauhelihaa?

Broilerin jauhelihalihareseptit: 9 kevyempää arkiruokaa, jotka maistuvat koko perheelle Broilerin jauhelihasta on helppo tehdä ruokaa, sillä se sopii muiden jauhelihojen tapaan muotoiltavaksi pyöryköihin ja pihveihin sekä ruskistettuna kastikkeisiin, lasagneihin ja muihin pastaruokiin.
Näytä koko vastaus

Miksi broilerin jauheliha sopii arkeen?

Broilerin jauheliha sopii erityisen hyvin arkeen, sillä rasvaa siinä on vain 4 grammaa sadasta.1. Peston maustamat broileripyörykät Näihin pyöryköihin ei monta ainesosaa tarvita – siitä huolehtii valmis pestokastike, jolla taikina maustetaan.
Näytä koko vastaus

Miten tehdä broileripyörykät?

1. Peston maustamat broileripyörykät – Näihin broileripyöryköihin ei monta ainesosaa tarvita – siitä huolehtii valmis pestokastike, jolla taikina maustetaan.P.S. Broileripyörykät maistuvat myös kylminä vaikkapa salaatin joukossa.
Näytä koko vastaus

Miten ruskistaa jauhelihaa kattilassa?

Täyte: – 250 g Broilerin jauhelihaa 1 kpl Pieni sipuli hienonnettuna 1/2 dl Maustettuja korppujauhoja 4 – 5 kpl Aurinkokuivattua tomaattia hienonnettuna Ruskista jauheliha kattilassa kuumennetussa öljyssä. Lisää ruskistamisen lopulla sipulisilppu ja anna kuullottua.

  1. Mausta seos pippurilla ja yrttisuolalla.
  2. Sekoita korppujauhe ruokakermaan ja lisää jauhelihaseokseen.
  3. Sekoita joukkoon hienonnetut tomaatit.
  4. Halkaise kesäkurpitsat pituussuunnassa ja koverra molemmista puolikkaista sisus.
  5. Leikkaa kurpitsan puolikkaiden pohjista viipaleet niin, että puolikkaat pysyvät kypsennettäessä paikoillaan ja pane uuninkestävälle vadille.

Lusikoi täyte kurpitsoille ja kypsennä uunissa 175 asteessa 15 minuuttia. Lisää täytteiden päälle juustoraastetta ja kuorruta uunissa 225 asteessa 10 minuuttia. Miltä maistui? Arvostele resepti ensimmäisenä! Resepti: Riitta Pojanluoma Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård Julkaistu: 25.9.2007 | Muokattu: 31.8.2020 Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Näytä koko vastaus