Laihduttajan Smoothie Reseptejä?

Laihduttajan Smoothie Reseptejä

Onko smoothie hyvä iltapala?

Smoothie maistuu myös iltapalalla Itse surautettu smoothie on helposti valmistuva vitamiinipommi. Valitse iltapalasmoothieen marjoja, jogurttia tai rahkaa. Vihersmoothie syntyy lisäämällä smoothieen hedelmien lisäksi esimerkiksi tummia salaatinlehtiä, kuten tammenlehtisalaattia tai lehtikaalia.
Näytä koko vastaus

Mitä laittaa smoothie?

Smoothien tekemisessä vain luovuus ja oma maku ovat rajana. Juomaan voi sujauttaa niin hedelmiä, marjoja kuin vihanneksiakin. Raikkautta smoothieihin tuovat happamat ja kirpeät hedelmät, kuten omena, appelsiini ja sitruunan- tai limetinmehu. Makeutta saa lisäämällä tehosekoittimeen banaania, melonia, mangoa tai vaikka hunajaa.

Smoothieen voi myös ripotella mausteita. Inkivääri tuo juomaan potkua, vanilja lempeyttä ja minttu ihanaa raikkautta. Nesteenä voi käyttää maitoa, vettä, piimää, mehua tai kasvimaitoja, kuten kauramaitoa. Tuhtia ja kermaista rakennetta saat, kun lisäät seokseen esimerkiksi avokadoa, jugurttia tai rahkaa.

Kokosimme yhteen seitsemän ET:n ihanaa smoothiereseptiä, jotka sopivat joka makuun. Katso ne alta:
Näytä koko vastaus

Miten tehdä helppo smoothie?

Näin valmistat smoothien Valitse smoothieen sellaisia hedelmiä, marjoja ja nesteitä, joista pidät. Kuori, pilko, mittaa ja soseuta paksuksi juomaksi. Jos maku, paksuus tai väri ei ole heti kohdallaan, lisää hedelmiä tai nestettä. Hyviä makeuttajia ovat hunaja ja sokeri.
Näytä koko vastaus

Onko smoothie terveellistä?

Tee smoothiestasi terveellinen – älä sorru näihin mokiin Kesällä smoothie on ihana tehdä tuoreista aineksista ja helteellä se maistuu erityisen hyvältä vähän jäisenä. Joku korvaa smoothiella jopa aterian, mutta silloin kannattaa olla tarkkana. Smoothiet mielletään usein terveellisiksi juomiksi, mutta raaka-aineista riippuen juoma voi olla myös todellinen kaloripommi.
Näytä koko vastaus