Lihamureke Resepti Ranskalainen Sipulikeitto?

Lihamureke Resepti Ranskalainen Sipulikeitto

Milloin lihamureke on kypsä?

Kypsennä mureketta ja sipulinpuolikkaita 200-asteisen uunin alatasolla 30–40 minuuttia. Mureke on kypsä, kun pistettäessä pursuava neste on kirkasta. Voit voidella sipulit toistamiseen paistoaikana, jos pinta tuntuu kuivalta.
Näytä koko vastaus

Mikä sopii Lihamurekkeen kanssa?

Perinteinen lihamureke on mitä parhainta arkiruokaa! Ihanat uunijuurekset sopivat mainiosti murekkeen pariksi.
Näytä koko vastaus

Kauanko lihamureke on uunissa?

Muotoile taikina murekkeeksi uunipellille leivinpaperin päälle. Kypsennä 200 asteessa uunin alatasolla noin 30 minuuttia. Tarjoa lihamureke esimerkiksi sinihomejuustoperunoiden tai perunasoseen kanssa.
Näytä koko vastaus

Mitä Lihamurekkeen täytteeksi?

Iki-ihanan lihamurekkeen sisältä löytyy yllätys, kun kätket keskelle rivin keitettyjä kananmunia tai paistettuja herkkusieniä. Vanhanajan murekkeen voi täyttää myös suolakurkuilla, juustoraasteella tai pakastevihanneksilla. Astetta modernimpi retroruoka sisältää fetaa ja aurinkokuivattua tomaattia.
Näytä koko vastaus

Miksi lihamureke repeää?

7. Käytä tarpeeksi isoa astiaa – Mureketaikinan ahtaminen liian pieneen astiaan johtaa helposti tiiviiseen lopputulokseen. Reilun kokoisessa astiassa mureke “saa hengittää” ja kypsyy tasaisemmin. Jos rakastat murekkeen rapeaa pintaa, voit myös paistaa yhden ison sijaan kaksi pienempää mureketta.
Näytä koko vastaus

Mikä kastike Lihamurekkeelle?

LIHAMUREKE Lihamureke, lihapullat, jauhelihapihvit. Kaikki samaa sukua. Ja aina yhtä suuri yllätys syödessä; miten niin yksinkertaisista aineksista voi tullakin NÄIN hyvää?! Ja heti perään toinen ihmetys: tämähän on mummolaruokaa. Mutta ihmeen hyvältä se maistuu modernissa ympäristössäkin.

Hmmm, vai. Olenkohan muuttumassa mummoksi (ilman lapsenlapsia tai edes lapsiakaan)? Tässä teille minna-mummun murekemaistiaiset. _ LIHAMUREKE vuodelta 1909 700 gr. luutonta naudanlihaa 1 1/2 dl. kermaa 2 dl. vettä (tahi kaljaa) 1 1/2 dl. survottuja korppuja 1-2 munaa 1 1/2 sipulia 2 rkl. voita suolaa hienonn.

valkopippuria voita paistamiseen Voitelemiseen: 1 muna 2 rkl. survottuja korppuja Kastike: 1 rkl. vehnäjauhoja 1 dl. kermaa vettä tahi lihalientä suolaa Liha pestään kuumaan veteen kastetulla pyyhkeellä ja jauhetaan lihamyllyssä kolmeen kertaan. Survotut korput sekoitetaan kermaan ja veteen ja saavat paisua; sitte ne lisätään vatkattujen munien kera lihaan, joka vaivataan notkeaksi.

  • Sipuli kuoritaan, leikataan hienoksi ja ruskeutetaan voissa, jäähdytetään hiukan, ja voi siivilöidään murekkeeseen; senjälkeen lisätään mausteet.
  • Voi sulatetaan uunipannussa, mureke kaadetaan siihen, ja muodostetaan soikeaksi pyörykäksi.
  • Pinta tasoitetaan hyvin, ja sivellään vatkatulla munalla, päälle sirotellaan survotut korput.

Sitte pannaan liha uuniin paistumaan ruskeaksi. Pannuun lisätään silloin tällöin kiehuvaa vettä, jolla mureke valellaan usein. Noin tunnin kuluttua on se valmis ja nostetaan silloin vadille. Pannussa oleva voi ja vehnäjauhot ruskeutetaan, kerma ja vettä tahi lihalientä lisätään niin paljon että kastike on kohtalaisen sakeaa.

  • Astike saa kiehua jonkun min., maustetaan ja siivilöidään.
  • LIHAMUREKE nykykielellä 100 g sipulia 1 dl korppujauhoja + 1/2 dl ylimääräistä pinnalle ripoteltavaksi 2 dl kermaa 1 tl jauhettua valkopippuria 1 1/2 tl merisuolaa mustapippuria myllystä ripaus muskottipähkinää 500 g kotimaista naudan jauhelihaa (luomu, 17%) 1 luomumuna 1/2 dl korppujauhoja luomuvoita sipulin kuullottamiseen Kuori ja silppua sipuli, kuumenna nokare voita pannulla ja kuullota sipulisilppu.

Turvota korppujauhot kermassa, lisää suola, valkopippuri, muskotti ja kananmuna, sekoita tasaiseksi tahnaksi. Möyhi korppujauhoseos, jäähtyneet sipulit ja “kierros mustapippuria myllystä” jauhelihan sekaan. Taputtele murekemassa uunivuokaan, silota pinta veteen kastetuilla käsillä.

Ripottele korppujauhot päälle. Paista mureketta 200℃ uunissa vajaa tunti. Tarjoa suolakurkkujen, keitettyjen pottujen, mustaherukkahillon ja kermakastikkeen kanssa. Kastike: Sekoita pari teelusikallista vehnäjauhoja voisulaan (1 tl), anna jauhojen imeä kaikki rasva ja paahtua hetki. Lisää 1-2 dl luomukuohukermaa, mausta merisuolalla ja mustapippurilla (ja lorauksella Tamari-soijakastiketta).

You might be interested:  Hyvä Suolainen Piirakka Resepti?

Siivilöi kastike ennen tarjoamista. _ : LIHAMUREKE
Näytä koko vastaus

Mitä Lihamurekkeen päälle?

Törkeän hyvä lihamureke: Jos et vielä ole kokeillut tätä, tee se nyt! Lihamureke on suomalaista arkiruokaa parhaimmillaan. Se valmistuu kotioloissa melko vaivattomasti jauhelihasta. Mikä parasta, ruokalaji maistuu yleensä koko perheelle perunoiden tai muusin kera.
Näytä koko vastaus

Mitä Lihamurekkeen sisälle?

Täytetty lihamureke – Lihamureke Resepti Ranskalainen Sipulikeitto Mehevän lihamurekkeen sisään kätkeytyy rapsakat vihreät pavut. Keitä vain perunat ja lämmitä valmis kermainen ruskea kastike tarjolle ja koko ateria on valmis.
Näytä koko vastaus

Kumpi ensin pannulle sipuli vai jauheliha?

Jauhelihan paistaminen aloitetaan usein jääkaappikylmällä lihalla ja paistinpannu kukkuroillaan. Jauhelihan paistamisessa on monia tapoja, mutta usein ruoanvalmistus aloitetaan lisäämällä pannulle rasvaa sekä kylmä liha. Moni aloittaa kastikkeen valmistuksen myös sipulista.

HK Scan Finland Oy:n markkinointijohtaja Mikko Järvinen paljastaa, kuinka jauheliha paistetaan oikein. – Ota liha huoneenlämpöön noin 30 minuuttia ennen paistamista. Pannua ei saa paistettaessa täyttää kerralla liian täyteen, Järvinen muistuttaa. – Kun paistinpannu on puolillaan, pannu ei kylmene ja liha ruskistuu.

Pannu saa olla erittäin kuuma, Järvinen neuvoo. Moni lisää pannulle myös öljyä, voita tai niiden sekoitusta. – Periaatteessa jauhelihan oma rasva riittää. Pannulle ei välttämättä tarvitse lisätä rasvaa ellei halua, Järvinen sanoo. Jauhelihan nopean murustamisen sijaan Järvinen neuvoo rauhallisuuteen.
Näytä koko vastaus

Voiko Lihamurekkeen tehdä ilman kananmunaa?

Lihapullat voit maustaa yrteillä. Lihapulliin et tarvitse välttämättä kananmunaa tai korppujauhoja. Naudanjauheliha pysyy aivan hyvin koossa ja on pyöriteltävissä pulliksi ilmankin. Mausta lihapullat sitruunankuorella, niin saat niihin pirteän raikkaan maun.
Näytä koko vastaus

Voiko murekkeen pakastaa?

Täytetty lihamureke

  • Lihamureke on oiva uuniruoka, jota voi tehdä kerralla vaikka tupla-annoksen ja pakastaa sitten osan.
  • Kun käytät mureketaikinassa ruiskorppujauhoja, saat siihen mukavan rukiisen makuvivahteen sekä kuituja.
  • Voit muokata lihamurekkeen täytettä lisäämällä siihen haluamiasi raaka-aineita: eri juustoja, vihanneksia, aurinkokuivattua tomaattia, oliiveja, keitettyä munaa jne.

vettä + 1 dl kermaviiliä tai ruokakermaa rouhittua musta- (n.1 tl) ja/tai valkopippuria (n. ⅓ tl) feta-, salaatti- tai muuta vastaavaa juustoa kuutioina aurinkokuivattua tomaattia

  1. Mittaa korppujauhot ja neste kulhoon, sekoita ja anna turvota. Hienonna sipuli, nosta se erikseen omaan kulhoon ja liruta päälle tilkka öljyä. Kypsennä mikrossa noin 1 minuutti. Tai paahda sipuli pannulla. Anna jäähtyä.
  2. Sekoita kaikki mureketaikinan aineet tasaiseksi massaksi. Muotoile mureketaikina kostutetuin käsin leivinpaperin päälle litteäksi levyksi välillä käsiä kostuttaen. Levitä valutetut fetajuustokuutiot, tomaattisuikaleet ja basilikasilppu murekkeen keskelle.
  3. Nosta sivut täytteen päälle ja ummista sauma hyvin. Kiepsauta varovasti paperia apuna käyttäen saumapuoli alaspäin. Kypsennä 200-asteisen uunin keskiosassa 30 – 40 minuuttia murekkeen paksuudesta riippuen.

VINKKI: Voit samalla paistaa uunissa perunalohkoja, sipuleja tai uunijuureksia. Levitä perunalohkot, sipulinpuolikkaat ja / tai juureskuutiot uunipellille murekkeen molemmin puolin. Pirskota niiden päälle vähän öljyä ja pinnalle yrttiseosta tms. maustetta. Resepti: Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy : Täytetty lihamureke
Näytä koko vastaus

Mikä jauheliha Murekkeeseen?

Rasvaisempaa jauhelihaa suositellaan kastikkeisiin, murekkeisiin, laatikkoruokiin sekä pehmeisiin pyöryköihin ja pihveihin. Vähärasvaisempi jauheliha soveltuu paremmin esimerkiksi keittoihin sekä kiinteisiin pyöryköihin ja pihveihin. Naudan jauheliha on punaisinta ja voimakkaimman makuista.
Näytä koko vastaus

Voiko Jauhelihapihvejä tehdä ilman korppujauhoja?

Helpot jauhelihapihvit valmistuvat ilman korppujauhoja ja kananmunaa. Tarvitset jauhelihan lisäksi vain suolaa ja pippuria. Nämä pihvit sopivat siis myös maidotonta, munatonta tai gluteenitonta ruokavaliota noudattaville. Munaton Maidoton Laktoositon Gluteeniton
Näytä koko vastaus

Mitä tehdä kilosta jauhelihaa?

1. Mitä tehdä jauhelihasta: pullia, pihvejä ja murekkeita – Lihapullat kuuluvat jauheliharuokien klassikoihin ja maistuvat yleensä kaikille, erityisesti lapsille. Mausteilla ja kastikkeilla saat lihapulliin helposti vaihtelua. Tarjoa vaihteeksi lihapullat tomaattikastikkeessa spagetin kera italialaiseen tapaan tai punajuurella piristetyt lindströmin lihapullat ruskean kastikkeen ja perunoiden kaverina.

  • Saiturin lehtipihvi jauhelihasta tuo hauskaa ja herkullista vaihtelua jauhelihapihvien ja -pyöryköiden rinnalle.
  • Yrttivoi pihvin päällä on klassikko.
  • Jauhelihamureke on siitä kätevä, että se syntyy nopeammin kuin pullien pyörittely tai pihvien paisto.
  • Mureke kypsyy näppärästi uunissa aterian muiden lisukkeiden, kuten uuniperunoiden tai -juuresten kanssa.
You might be interested:  Koulun Tonnikalapastavuoka Ohje Resepti?

Kun vähän käyttää mielikuvitusta, mureke taipuu moniin makuihin ja sitä on helppo tuunata erilaisilla höysteillä.

    Resepti
    Näytä koko vastaus

    Miksi kastike ei Suurustu?

    Lihamureke Resepti Ranskalainen Sipulikeitto Hyvä kastike mehevöittää ja maustaa aterian ja antaa sille viimeisen silauksen. Sanonnan mukaan kastikkeistaan kokki tunnetaan. Kuuluuhan onnistuneen kastikkeen tekeminen kokkaajan perustaitoihin. Jo seiskaluokkalaiset sukeltavat kastikkeiden maailmaan.

    Lyhyen teoriaopetuksen jälkeen oppilaat pääsevät tositoimiin eikä aikaakaan, kun kotitalousluokassa leijailee herkullinen tuoksu ja pannuilla tirisee sipuli ja jauheliha. Kastikkeen tekemisen taitoja aletaan hioa valmistamalla perinteistä jauhelihakastiketta. Hiomista riittää, sillä kastike aiheuttaa pulmia monelle kokeneellekin kokkaajalle.

    Nuorilta kokeilta puuha sujuu kuitenkin näppärästi eikä aikaakaan, kun spagetti ja jauhelihakastike kannetaan tarjolle. “Kastikkeen voi suurustaa vehnäjauhoilla, gluteenittomalla jauhoseoksella, perunajauhoille, maizenalla eli maissitärkkelyksellä, ohrakkaalla tai valmiilla kastikesuuruksilla”, esittelee kotitalousopettaja Nina Sahlgren-Hotakainen vaihtoehtoja.

    Vehnäjauhoja ja gluteenittomia jauhoja täytyy kypsentää noin viisi minuuttia, jotta jauhon maku katoaa, maizenaa ja ohrakasta pari kolme minuuttia. Valmis maissitärkkelyksestä tehty suuruste ja perunajauhot kypsyvät heti, kun kastikkeen kuumentaa. “Jauhot sekoitetaan pieneen tilkkaan kylmää nestettä ja lisätään ohuena nauhana kuumaan nesteeseen koko ajan sekoittaen.” Jauho-rasvasuurus alkaa olla katoavaa keittiökulttuuria.

    – Sitä ei ole opetettu kotitaloustunneilla enää vuosiin, Nina Sahlgren-Hotakainen toteaa. Jos kastikkeeseen jää paakkuja, niitä voi yrittää silottaa vispaamalla. Jos se ei auta, otetaan avuksi siivilä. Liian löysän kastikkeen saa paksummaksi lisäämällä kupilliseen kylmää vettä suurusta.

    1. Seos lisätään kastikkeen joukkoon ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.
    2. Liian sakea kastike ohennetaan lisäämällä nestettä.
    3. Jauhojen tilalla voi käyttää paseerattua tomaattia, tuorejuustoa, aurajuustoa tai juuresraasteita.
    4. Sienikastiketta en suurustaisi lainkaan, vaan lisäisin siihen vain tilkan ruokakermaa.” “Mausteiden käytössä ei pidä mennä liiallisuuksiin.

    Aina voi lisätä, mutta pois ei saa. Ei myöskään pidä käyttää liian monia makuja, kolmesta viiteen maustetta riittää”, opastaa Sahlgren-Hotakainen. Kastikkeeseen saa makua liemikuutioista, fondeista sekä valmiista kastiketiivisteistä. Maku valitaan tarjottavan ruuan mukaan.

    1. Lihalle, kalalle, linnuille ja kasviksille on omat makunsa ja mausteensa.
    2. Se mikä sopii kalalle ei maistu liharuokien kanssa.
    3. Broilerikastikkeeseen voi lisätä ananasta tai mandariinia, ripauksen chiliä tai cacao-chilipippuria.
    4. Alan kanssa käy juustokastike ja mausteeksi sitruuna ja tilli.
    5. Juustokastikkeeseen voi käyttää sulate- tai tuorejuustoja.” Kalan kanssa voi tarjota myös kylmiä kastikkeita.

    Tartar-kastikkeen voi tehdä kermaviilistä, johon voi sekoittaa valmista pikkelssiä ja kurkkusalaattia. Perusjauhelihakastikkeeseen saa uutta makua pekonilla, sienillä, juuresraasteilla tai kylmäsavuporolla. Nokare marjahyytelöä juhlistaa riistakastiketta.

    Erma, ruokakerma, smetana tai ranskankerma pehmentää kastikkeen maun. Sitä ei tarvita paljon, jo puoli desiä neljän hengen annokseen riittää. Kerma lisätään kastikkeeseen vasta loppuvaiheessa, kuumennetaan kastike ja annetaan hautua, kunnes se on sopivan paksuista. Ranskankerma ja smetana lisätään kuumaan kastikkeeseen sekoittamalla se ensin osaan kastiketta ja lisäämällä vasta sitten kattilaan.

    Näin kastike ei pääse juoksettumaan. Perinteinen jauhelihakastike 400 g jauhelihaa 1 sipuli hienonnettuna 4 rkl vehnäjauhoja 5 dl vettä 1 lihaliemikuutio öljyä tai voita paistamiseen mustapippuria (1/2 dl kermaa tai ruokakermaa) Ruskista liha ja sipuli.

    1. Ripottele sekaan jauhot ja ruskista hieman.
    2. Lisää vesi ja liemikuutio.
    3. Mausta mustapippurilla.
    4. Hauduta pienellä lämmöllä puoli tuntia.
    5. Lisää halutessasi kermaa tai ruokakermaa.
    6. Valkoinen peruskastike 2 rkl margariinia tai voita 2 rkl vehnäjauhoja 4 dl maitoa 1/2 tl suolaa 1 tl sokeria 1/4 tl valkopippuria muskottipähkinää Sulata rasva kattilassa miedolla lämmöllä ja sekoita jauhot mukaan.

    Lisää maito vähitellen ja sekoita sileäksi. Hauduta 5 minuuttia. Pyöräytä puuhaarukalla muutaman kerran pohjaa myöten, jotta kastike ei pala pohjaan. Mausta. Nakkikastike 1 sipuli pala purjoa 400 g nakkeja porkkana tölkki tomaattimurskaa valkopippuria suolaa maustekurkku, oliiveja tai kapriksia Silppua sipuli, suikaloi purjo ja paloittele nakit.

    Ruskista kaikki pannulla. Sekoita joukkoon hienoksi raastettu porkkana ja tölkki tomaattimurskaa. Mausta pippurilla ja suolalla. Keitä hiljaisella lämmöllä, kunnes ainekset ovat kypsyneet. Kuutioi maustekurkku tai viipaloi oliivit ja lisää kastikkeeseen. Kuumenna ja tarjoa keitettyjen perunoiden tai perunasoseen kanssa.

    Tartar-kastike 2 dl majoneesia 2 rkl valmista pikkelssiä 2 rkl hienonnettua suolakurkkua 1 rkl ruohosipulisilppua Sekoita ainekset keskenään ja laita hetkeksi jääkaappiin maustumaan. Tarjoa paistetun kalan kanssa. Currykastike 1 tl curryjauhetta 1 tl sipulisilppua 1 pieni lohko omenaa raastettuna 1/2-1 rkl voita tai margariinia 1 rkl vehnäjauhoja 1 1/2-2 dl kana- tai kasvislientä (suolaa) (kermaa) Sulata rasva paksupohjaisessa kattilassa.

    1. Sekoita sulaan rasvaan curryjauhe, sipulisilppu ja raastettu omena.
    2. Omena korostaa curryn makua.
    3. Sekoita hetki.
    4. Sekoita jauhot joukkoon ja anna niiden kiehahtaa rasvassa.
    5. Älä ruskista.
    6. Ota kattila levyltä.
    7. Lisää kylmä tai haalea neste koko ajan sekoittaen.
    8. Nosta kattila takaisin liedelle ja jatka sekoittamista, kunnes kastike kiehahtaa.

    Jos lisäät kastikkeeseen kuumaa nestettä, lisää se vähitellen ja koko ajan sekoittaen. Anna kastikkeen kypsyä viisi minuuttia. Tarkista maku ja mausta tarvittaessa. Kastiketta voi pehmentää tilkalla kermaa. Tarjoa broilerin ja riisin kanssa.
    Näytä koko vastaus

    Miten paksuntaa Kermakastike?

    Kastikkeen suurustaminen – Kastikkeen voi suurustaa tai sakeuttaa eri tavoin. Perinteinen ja jo äidiltä opittu kikka on jauhoilla suurustaminen. Voit toimia niin, että kaikki aineet sekoitetaan kylminä kattilassa sekaisin ja annetaan kastikkeen suurustua lämmetessään sopivan paksuiseksi.

    Jauhot voi myös sekoittaa nestetilkkaan tai voihin. Näissä muodoissa suurus lisätään kuumaan kastikkeeseen loppuvaiheessa ja annetaan jauhojen sen jälkeen vain kypsyä. Suurustamiseen käytetään vehnäjauhoja, maizenaa, ohrakasta, arrowjuuri-jauhetta jne. Vaihtoehtoja siis riittää kaikkiin ruokavalioihin.

    Myös kerma, voi tai keltuainen suurustavat kastikkeen. Nämä suurukset lisätään kastikkeeseen aina loppuvaiheessa. Kerman voi lisätä sellaisenaan tai pieneen kastiketilkkaan sekoitettuna. Kuumenna kastike ja hauduta sitä kunnes se on sopivan paksuista. Voi lisätään pieninä kuutioina voimakkaasti vatkaten.

    Lisää voi niin, ettei kattila ole enää liedellä. Mitä enemmän voita lisäät sitä paksumpaa kastiketta saat. Voi paitsi sakeuttaa kastikkeen, antaa sille myös runsaasti makua. Sekoita keltuainen noin puoleen desiin kermaa ja lisää se kastikkeeseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Älä enää keitä kastiketta.

    Jos haluat lämmittää kastikkeen uudelleen, tee se vesihauteessa.
    Näytä koko vastaus

    Voiko Jauhelihapihvejä tehdä ilman korppujauhoja?

    Helpot jauhelihapihvit valmistuvat ilman korppujauhoja ja kananmunaa. Tarvitset jauhelihan lisäksi vain suolaa ja pippuria. Nämä pihvit sopivat siis myös maidotonta, munatonta tai gluteenitonta ruokavaliota noudattaville. Munaton Maidoton Laktoositon Gluteeniton
    Näytä koko vastaus

    Mitä Lihamurekkeen päälle?

    Törkeän hyvä lihamureke: Jos et vielä ole kokeillut tätä, tee se nyt! Lihamureke on suomalaista arkiruokaa parhaimmillaan. Se valmistuu kotioloissa melko vaivattomasti jauhelihasta. Mikä parasta, ruokalaji maistuu yleensä koko perheelle perunoiden tai muusin kera.
    Näytä koko vastaus

    Voiko murekkeen pakastaa?

    Täytetty lihamureke

    • Lihamureke on oiva uuniruoka, jota voi tehdä kerralla vaikka tupla-annoksen ja pakastaa sitten osan.
    • Kun käytät mureketaikinassa ruiskorppujauhoja, saat siihen mukavan rukiisen makuvivahteen sekä kuituja.
    • Voit muokata lihamurekkeen täytettä lisäämällä siihen haluamiasi raaka-aineita: eri juustoja, vihanneksia, aurinkokuivattua tomaattia, oliiveja, keitettyä munaa jne.

    vettä + 1 dl kermaviiliä tai ruokakermaa rouhittua musta- (n.1 tl) ja/tai valkopippuria (n. ⅓ tl) feta-, salaatti- tai muuta vastaavaa juustoa kuutioina aurinkokuivattua tomaattia

    1. Mittaa korppujauhot ja neste kulhoon, sekoita ja anna turvota. Hienonna sipuli, nosta se erikseen omaan kulhoon ja liruta päälle tilkka öljyä. Kypsennä mikrossa noin 1 minuutti. Tai paahda sipuli pannulla. Anna jäähtyä.
    2. Sekoita kaikki mureketaikinan aineet tasaiseksi massaksi. Muotoile mureketaikina kostutetuin käsin leivinpaperin päälle litteäksi levyksi välillä käsiä kostuttaen. Levitä valutetut fetajuustokuutiot, tomaattisuikaleet ja basilikasilppu murekkeen keskelle.
    3. Nosta sivut täytteen päälle ja ummista sauma hyvin. Kiepsauta varovasti paperia apuna käyttäen saumapuoli alaspäin. Kypsennä 200-asteisen uunin keskiosassa 30 – 40 minuuttia murekkeen paksuudesta riippuen.

    VINKKI: Voit samalla paistaa uunissa perunalohkoja, sipuleja tai uunijuureksia. Levitä perunalohkot, sipulinpuolikkaat ja / tai juureskuutiot uunipellille murekkeen molemmin puolin. Pirskota niiden päälle vähän öljyä ja pinnalle yrttiseosta tms. maustetta. Resepti: Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy : Täytetty lihamureke
    Näytä koko vastaus