Poron Sisäfile Resepti Pekoni?

Poron Sisäfile Resepti Pekoni

Miten tehdä porsaan sisäfilee pekonikääreessä?

Porsaan sisäfilee pekonikääreessä ja pippurikastike resepti ja ohje Poron Sisäfile Resepti Pekoni Possun sisäfilee ja pippurikastike ovat sellainen yhdistelmä, joka ei tuota pettymystä. Tämän annoksen tuo pöytään mielellään kerta toisensa jälkeen. Porsaan sisäfilee pekonikääreessä pippurikastikkeen kera sopii myös juhlaviin hetkiin. Porsaan sisäfilee pekonikääreessä

  • 700 g Snellman Maatiaispossun sisäfilee
  • 2 tl suolaa
  • 3 tl Provencen yrttiseosta
  • 2 rkl voita
  • 2 rkl siirappia
  • 150 g pekonia

Kermainen roseepippurikastike

  • 2 dl vettä
  • 2 rkl maizenajauhoja
  • 2 dl kermaa
  • 1 lihaliemikuutio
  • ½ dl soijakastiketta
  • 1 rkl siirappia
  • roseepippureita kokonaisina
  • nokare voita

Paahdetut maa-artisokat

  • 4 maa-artisokkaa per ruokailija
  • öljyä
  • chili-suklaamausteseosta
  • ripaus suolaa

Valmistusohje

  1. Nosta filee huoneenlämpöön noin tunti ennen valmistusta.
  2. Laita pieneen kattilaan voi, siirappi, suola ja provencen-yrttieseos, kiehauta.
  3. Sivele seosta fileen pinnalle.
  4. Kääri pekonisuikaleet fileen ympärille siten, että pekonin saumakohdat jäävät fileen alle.
  5. Kypsennä 150-asteisessa uunissa, kunnes sisälämpötila näyttää 74 °C.
  6. Anna tekeytyä hetken ja leikkaa viipaleiksi.

Kastikeohje

  1. Mittaa kattilaan kylmä vesi ja jauhot.
  2. Vispaa tasaiseksi ja lisää kerma.
  3. Anna kiehua hiljalleen 2 – 3 min koko ajan sekottaen, lisää lihaliemikuutio, soija, pippurit ja siirappi.
  4. Anna porista hetken miedolla lämmöllä koko ajan sekoittaen.
  5. Lisää lopuksi voinokare.

Maa-artisokkaohje

  1. Kuori ja halkaise maa-artisokat.
  2. Laita ne leikkuupinta ylöspäin paistoastiaan.
  3. Sekoita mausteet ja öljy.
  4. Valele maa-artisokat.
  5. Paista uunissa 200 asteessa noin 15 min.

,,, Poron Sisäfile Resepti Pekoni “Nämä meidän fileet ja paistit on suomalaista lihaa parhaimmillaan. Gm-vapaa liha tulee suoraan perhetiloilta tänne Pietarsaareen, missä se leikataan käsin. Ja vaihtoehtojakin löytyy moneen makuun.” Robert, tuotekehittäjä : Porsaan sisäfilee pekonikääreessä ja pippurikastike resepti ja ohje
Näytä koko vastaus

Miten valmistaa poron sisäfileet?

Valmistus 1 Kuori ja hienonna salotti- ja valkosipuli. Kuullota hienonnettuja sipuleita voissa kattilassa. Lisää punaviini, vesi, 2 Soseuta kastike sauvasekoittimella ja tarkista maku. Lisää tarvittaessa hieman suolaa tai fariinisokeria.3 Mausta sulaneet poron sisäfileet suolalla ja pippurilla. Paista kuumalla pannulla kaksi fileetä kerrallaan noin 3 More
Näytä koko vastaus

You might be interested:  Yosa Oat Block Resepti?

Kuinka hienonnaa poron sisäfileet?

Valmistus 1 Kuori ja hienonna salotti- ja valkosipuli. Kuullota hienonnettuja sipuleita voissa kattilassa. Lisää punaviini, vesi, karpalot, fariinisokeri, fondi ja mustapippuri. Keitä, kunnes nesteestä on haihtunut kolmannes.2 Soseuta kastike sauvasekoittimella ja tarkista maku.
Näytä koko vastaus

Miten tehdä porsaan sisäfilee?

Porsaan sisäfilee pekonikääreessä ja pippurikastike resepti ja ohje Poron Sisäfile Resepti Pekoni Possun sisäfilee ja pippurikastike ovat sellainen yhdistelmä, joka ei tuota pettymystä. Tämän annoksen tuo pöytään mielellään kerta toisensa jälkeen. Porsaan sisäfilee pekonikääreessä pippurikastikkeen kera sopii myös juhlaviin hetkiin. Porsaan sisäfilee pekonikääreessä

  • 700 g Snellman Maatiaispossun sisäfilee
  • 2 tl suolaa
  • 3 tl Provencen yrttiseosta
  • 2 rkl voita
  • 2 rkl siirappia
  • 150 g pekonia

Kermainen roseepippurikastike

  • 2 dl vettä
  • 2 rkl maizenajauhoja
  • 2 dl kermaa
  • 1 lihaliemikuutio
  • ½ dl soijakastiketta
  • 1 rkl siirappia
  • roseepippureita kokonaisina
  • nokare voita

Paahdetut maa-artisokat

  • 4 maa-artisokkaa per ruokailija
  • öljyä
  • chili-suklaamausteseosta
  • ripaus suolaa

Valmistusohje

  1. Nosta filee huoneenlämpöön noin tunti ennen valmistusta.
  2. Laita pieneen kattilaan voi, siirappi, suola ja provencen-yrttieseos, kiehauta.
  3. Sivele seosta fileen pinnalle.
  4. Kääri pekonisuikaleet fileen ympärille siten, että pekonin saumakohdat jäävät fileen alle.
  5. Kypsennä 150-asteisessa uunissa, kunnes sisälämpötila näyttää 74 °C.
  6. Anna tekeytyä hetken ja leikkaa viipaleiksi.

Kastikeohje

  1. Mittaa kattilaan kylmä vesi ja jauhot.
  2. Vispaa tasaiseksi ja lisää kerma.
  3. Anna kiehua hiljalleen 2 – 3 min koko ajan sekottaen, lisää lihaliemikuutio, soija, pippurit ja siirappi.
  4. Anna porista hetken miedolla lämmöllä koko ajan sekoittaen.
  5. Lisää lopuksi voinokare.

Maa-artisokkaohje

  1. Kuori ja halkaise maa-artisokat.
  2. Laita ne leikkuupinta ylöspäin paistoastiaan.
  3. Sekoita mausteet ja öljy.
  4. Valele maa-artisokat.
  5. Paista uunissa 200 asteessa noin 15 min.

,,, Poron Sisäfile Resepti Pekoni “Nämä meidän fileet ja paistit on suomalaista lihaa parhaimmillaan. Gm-vapaa liha tulee suoraan perhetiloilta tänne Pietarsaareen, missä se leikataan käsin. Ja vaihtoehtojakin löytyy moneen makuun.” Robert, tuotekehittäjä : Porsaan sisäfilee pekonikääreessä ja pippurikastike resepti ja ohje
Näytä koko vastaus