Sokerointi Resepti Ilman Sitruunaa?

Sokerointi Resepti Ilman Sitruunaa

Kuinka tehdä sokerointimassaa kotona?

Sokerointi kotona itse? – – Suomi24 Keskustelut Hei!Olen tehnyt ihokarvojen vahausta kotona jo pidemmän aikaa. Lukiessani tätä palstaa kiinnostuin sokeroinnista, jonka tekemistä haluaisin kokeilla kotona itse tehtynä.Muistan katsoneeni joskus dokumentin vahauksesta ja siinä yhteydessä kerrottiin menetelmän perusohjeet ja muistelen, että sokerointimassan pystyi tekemään kotona ihan kattilassa keittäen.
Näytä koko vastaus

Miten lämmittää sokerointimassaa?

Sokerointimassa on kätevintä lämmittää tähän tarkoitukseen kehtetyllä lämmittimellä. Tuo You Tuben videopätkä antaa virheellisen kuvan sokerointitekniikasta. Massa levitetään AINA vastakarvaan ja repäistään myötäkarvaan pois. Kuvassa oleva massa on aika kovaa sokerimassaa.
Näytä koko vastaus

Miten sokerointi tehoaa karvoihin?

Sokerointi tehoaa kaiken pituisiin karvoihin. Sokerointihan jo itsessään kuorii ihoa, joten ainakaan heti sokeroinnin jälkeen ihoa ei tarvitse kuoria. Niin sokeroinnissa ei tosiaan mitään lappuja tarvita. Ja iholle on hyvä levittää talkkia, koska ilman sitä tuo massa ei ainakaan itselläni tahdo tarttua karvoihin kunnolla kiinni.
Näytä koko vastaus

Mitä Sokeroinnin hyödyt ovat?

Sokeroinnin hyödyt – Karvanpoisto sokeroinnilla on monella tapaa perinteistä vahaa parempi vaihtoehto:

Sokerointimassa levitetään huoneenlämpöisenä, joten ei ole vaaraa siitä, että kuuma massa polttaa ihoa Sokerointi ei aiheuta allergisia reaktioita tai ärsytystä Sokerointi aiheuttaa huomattavasti vähemmän sisäänkasvaneita karvoja kuin höyläys tai vahaus Sokerointi sopii etenkin, sillä sokeri kuorii ihon samalla kun poistaa karvat, tehden ihosta pehmeän Sokerimassa ei tarraudu ihoon yhtä itsepäisesti kuin vaha, ja se on helppo poistaa Sokerimassan valmistus itse on helppoa ja halpaa Sokerivahan valmistus ei vaadi tai muita haitallisia aineksia, jotka voivat aiheuttaa ihoärsytystä

You might be interested:  Suomen Sähköinen Resepti Virossa?

Tämä saattaa kiinnostaa sinua. Tämän julkaisun sisältö on puhtaasti informatiivista. Se ei missään tilanteessa voi avustaa tai korvata lääkärin diagnooseja, hoitoja tai suosituksia. Käänny askarruttavissa asioissa luotetun ammattilaisen puoleen ja pyydä suostumus ennen minkään toimenpiteen aloittamista. : Karvanpoisto sokeroinnilla kotioloissa
Näytä koko vastaus