Chia Siemen Reseptejä?

Chia Siemen Reseptejä

Mitä Chia-Siemenillä on?

Chia-siementen muita hyötyjä – Jos tämä ei vielä vakuuta sinua, chia-siemenillä on muitakin sellaisia ominaisuuksia, jotka kannattaa pitää mielessä:

Ne poistavat nesteitä ja myrkyllisiä aineita (mikä on avuksi solujen hapettumisen estämiseksi). Ne säätelevät suoliston kasvustoa. Ne vähentävät ahdistuneisuutta (sekä auttavat sinua rentoutumaan). Ne torjuvat selluliittia. Ne nopeuttavat aineenvaihduntaa sekä polttavat rasvaa.

Jotta voisit saada kaikki nämä chia-siementen terveyshyödyt, me suosittelemme niiden syöntiä vedessä liotuksen jälkeen. Yksi ruokalusikallinen siemeniä yhtä kupillista vettä kohden on jo erittäin riittävä annos. Sitten voit jo lisätä chia-siemenet mihin tahansa juomaan tai ruokaan – ala nauttia niiden ällistyttävän tehokkaista terveyttä parantavista vaikutuksista mitä pikimmiten! Tämä saattaa kiinnostaa sinua.
Näytä koko vastaus

Mitä Chia-siementen hyödyt ovat?

Ne auttavat pudottamaan painoa. Yksi chia-siementen suurimmista hyödyistä on se, että ne auttavat tehokkaasti pudottamaan painoa. Chia-siemenillä on tämä vaikutus siksi, että niissä on runsaasti kuitua, ja ne pystyvät hallitsemaan ruokahalua tehokkaasti.
Näytä koko vastaus

Mikä on Chian siementen käyttö?

Chian siementen käyttö – Chian siemenet sopivat moneen muuhunkin käyttöön idättämisen lisäksi. Moni tekee siemenistä tuorepuuroa aamiaiseksi. Chian siemeniä voi myös lisätä esimerkiksi itse tehtyihin sämpylöihin, leivonnaisiin tai lettuihin, smoothieihin tai skyrin, pastan tai salaatin lisukkeeksi.
Näytä koko vastaus

Kuka söi Chian siemeniä?

Chian siemenet – Muinaiset asteekit söivät chian siemeniä saadakseen lisää energiaa, voimaa ja kestävyyttä taisteluun. Suomeen terveelliset chian siemenet tulivat vasta 2000-luvun puolella, ensin luontaistuotekauppoihin ja sittemmin myös marketteihin. Suosiolle on syynsä, sillä pienet terveyspommit sisältävät runsaasti terveydelle hyödyllisiä ainesosia.
Näytä koko vastaus