Hyviä Iltapala Reseptejä?

Hyviä Iltapala Reseptejä

Miten nappaa hyviä reseptejä iltapalalle?

Nappaa nopeat ja helpot ideat iltapalalle. Kokeile erilaisia puuroja, lämpimiä voileipiä tai munakkaita. Helppoja reseptejä arkeen! Tilaa Yhteishyvän uutiskirje ja saat sähköpostiisi mutkattomia, maistuvia ja sesonkiin sopivia arkiruokavinkkejä, jotka on suunniteltu hävikkiä välttäen.
Näytä koko vastaus

Kuinka syödä iltapalaksi?

Vaikkapa iltapalaksi 1 Iltaruokaa.2 Salaatteja. ParmankinkkuSalaatti 2 ParmankinkkuSalaatti 1 3 Lämpimiä leipiä.4 Kylmiä leipiä. Voileipiä 1 Voileipiä 2 Pasteijat ym.5 Piirakoista suolaisen nälkään. Porkkana pannukakku 6 Makkarasta.7 Kalasta ja Ravuista.8 Lättyjä.9 Piirakkaa makean nälkään.10 Muuta suolaista. More
Näytä koko vastaus

Mitä laittaa iltapalaksi?

Mitä laittaa iltapalaksi? Nappaa nopeat ja helpot ideat iltapalalle. Kokeile erilaisia puuroja, lämpimiä voileipiä tai munakkaita. Helppoja reseptejä arkeen! Tilaa Yhteishyvän uutiskirje ja saat sähköpostiisi mutkattomia, maistuvia ja sesonkiin sopivia arkiruokavinkkejä, jotka on suunniteltu hävikkiä välttäen.
Näytä koko vastaus

Mikä on terveellinen iltapala?

6 terveellistä iltapalaa 1 Banaani saksanpähkinän kanssa – loistava terveellinen iltapala Kevyt ja terveellinen iltapala, kuten banaani saksanpähkinän kera, pystyy hillitsemään nälkää sekä vähentämään vatsan happoisuutta ja närästystä.2 Lämmin maito kanelin kera Mikäli haluat ylläpitää terveellistä painoa, valitse rasvatonta ja mahdollisesti laktoositonta maitoa.3 Jogurtti kauran kera Vähärasvainen jogurtti sekoitettuna kauraan tarjoaa herkullisen ja täyttävän iltapalan, joka on ihanteellinen valinta ennen nukkumaanmenoa, ja jotta ei tarvitsisi nähdä nälkää yöllä.
Näytä koko vastaus