Itse Tehty Jäätelö Resepti?

Itse Tehty Jäätelö Resepti

Miksi itse tehty jäätelö on luksusjuttu?

Itse tehty jäätelö ei ole vain jäätelökoneen omistajien luksusjuttu. Samettisen pehmeä jäätelö onnistuu myös ilman jäätelökonetta. Kotitekoista jäätelöä ei ole hankalaa valmistaa, sillä itse tehty jäätelö onnistuu hyvin myös ilman jäätelökonetta.
Näytä koko vastaus

Miten valmistaa kotitekoista jäätelöä?

Samettisen pehmeä jäätelö onnistuu myös ilman jäätelökonetta. Kotitekoista jäätelöä ei ole hankalaa valmistaa, sillä itse tehty jäätelö onnistuu hyvin myös ilman jäätelökonetta. Poimi vinkit helppojen kotitekoisten jäätelöiden valmistukseen – näitä ohjeita varten tarvitset vain pakastimen!
Näytä koko vastaus

Mikä on paras jäätelöjäätelö?

Kermaliköörijäätelö: – 2 dl vispi-­ tai kuohukermaa 1 prk (397 g) makeutettua kondensoitua maitoa 1/2 dl valmista espressoa 1/2 dl valmista toffeekastiketta pakastekuivattua vadelmaa 1. Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita joukkoon kondensoitu maito, kermalikööri, ja espresso sekä murustellut suklaakeksit.2.

  1. Aada seos pakastamisen kestävään rasiaan.
  2. Valuta päälle vielä toffeekastiketta.
  3. Sekoita lusikalla kevyesti sekaisin.
  4. Pakasta vähintään 8 tuntia.3.
  5. Murustele päälle koristeeksi pakaste­kuivattua vadelmaa.
  6. Jogurttijäätelö eli frozen yogurth valloitti suomalaisten sydämet muutama vuosi sitten.
  7. Jogurttipohjaisissa jäätelöissä lopputulos on yhtä aikaa pehmeä ja täyteläinen, mutta silti ihastuttavan raikas.

Valitse jäätelöön paksu kreikkalainen tai turkkilainen jogurtti – kevyemmistä jogurteista valmistetuissa jäätelöissä lopputulos jää usein hileiseksi. Jogurttijäätelömassan voi kaataa valmiisiin jäätelömuotteihin, mutta myös kertakäyttökupit sopivat tarkoitukseen.
Näytä koko vastaus

Mikä on jäätelön Perusohje?

Itse tehty jäätelö ilman konetta – Jäätelön perusohje on varsin yksinkertainen, ja siihen tulee vain muutama raaka-aine. Perinteinen jäätelömassa valmistetaan kermasta, maidosta, kananmunista sekä sokerista. Mitä rasvaisempaa käyttämäsi maitotuote on, sitä täyteläisemmän makuista jäätelöstäsi tulee.

You might be interested:  Fudge Resepti Kondensoitu Maito?

Mökkijäätelössä ja kotijäätelöissä jäätelöpohjaan riittää vain kolme raaka-ainetta: Valio suklaa- tai kinuskikerma sekä kananmunat ja sokeri. Mukaan vielä haluamasi mausteet tai kastikkeet ja simppeli jäätelö on jäätymistä vaille valmis. Jos mieli tekee raikkaampia makuja, pyöräytä pakastimeen mansikka-raparperijäätelöä tai appelsiinilla maustettua tiikerijäätelöä.

Helppoa ja uskomattoman herkullista!
Näytä koko vastaus