Contents
Miten valmistaa Maa-artisokat?
Valmistus 1 Kuori maa-artisokat ja perunat. Kuutioi ne. Kuullota juureksia rasvassa kattilassa. Mausta suolalla ja pippurilla.2 Lisää vesi ja keitä kannen alla 10-15 minuuttia, kunnes juurekset ovat kypsiä. Soseuta sauvasekoittimella.3 Kaada kerma keittoon ja kuumenna kiehuvaksi. Tarkista maku. Koristele timjamilla tai persiljalla. Tarjoa lisäksi leipää. More
Näytä koko vastaus
Miten tehdä Maa-artisokkakeittoa?
Maa-artisokkakeitto 1 Kuori maa-artisokat ja porkkanat. Halkaise ja pese purjo. Paloittele ainekset kattilaan ja keitä kypsiksi kasvisliemessä.2 Soseuta tehosekoittimella tai monitoimikoneella. Kaada takaisin kattilaan. Lisää ripaus valkopippuria, suola sekä kerma. Kuumenna kiehuvaksi.3 Ripota pinnalle persiljaa tai kirveliä. Tarjoa esim. alkukeittona.
Näytä koko vastaus
Miten tehdä samettinen maa-artisokkakeitto?
Samettinen maa-artisokkakeitto 40 min { Samettinen maa-artisokkakeitto maistuu hyvän leivän kanssa lounaalla tai aterian alkuruokana. Suosittelemme! Samettinen maa-artisokkakeitto
- 800 g maa-artisokkaa (kuorittuna ja lohkottuna)
- 300 g perunaa (jauhoinen)
- 2 kpl kasvisliemikuutiota
- 2 kpl valkosipulinkynttä
- 1/4 tl valkopippuria
- 2 dl ruokakermaa
Tulosta
- Pane kuoritut maa-artisokka- ja perunalohkot kattilaan ja lisää vettä niin paljon, että kasvikset peittyvät.
- Lisää joukkoon kasvisliemikuutiot ja valkosipulit. Keitä kypsiksi.
- Soseuta ainekset tasaiseksi sauvasekoittimella.
- Mausta maa-artisokkakeitto ripauksella valkopippuria ja lisää joukkoon kerma. Tarkista maku.
: Samettinen maa-artisokkakeitto
Näytä koko vastaus
Mitä sisältää 500 g maa-artisokkia?
Ainekset 500 g maa-artisokkia 1 – 2 (100 g) porkkanaa 1 pieni (150 g) purjo 8 dl vettä 1 kasvisliemikuutio 5 more rows
Näytä koko vastaus