Riisipuuro 30 Hengelle Resepti?

Riisipuuro 30 Hengelle Resepti
Riisipuuro, joka ei pala pohjaan ja valmistuu puolessa tunnissa! Tämä on täydellistä. Riisipuuro 30 Hengelle Resepti Riisipuuro kuuluu ruokarakkauksiini. Valuvaa ja täydellisen pehmeää puuroa voisilmällä on vaikea vastustaa. Kaneli ja sokeri ovat myös sallittuja. Tällä helpolla – ja nopealla – reseptillä onnistut varmasti. Pohjaanpalamisen vaara on merkittävästi pienempi kuin perinteisemmällä tavalla keitetyssä riisipuurossa. Riisipuuro 30 Hengelle Resepti Riisipuuro, joka on valmista 30 minuutissa, keitetään ensin veteen. Kun riisit ovat juuri ja juuri kypsiä, lisätään kerma tai kerman ja maidon seos. Ja sitten puuroa keitellään kotvanen jätetään hetkeksi hautumaan. Kun riisipuuro keitetään veteen, ei maitoon keitetyn puuron kaltaista jatkuvaan kauha-kahdeksikkoa tarvitse tehdä.

Paras joulusinappi Itse tehty luumuhillo joulutorttuihin Paistettu camembert – hurmaavan juustotarjottimen kuuma sydän Saaristolaisleipä ja Gluteeniton saaristolaisleipä

Näytä koko vastaus

Voiko riisipuuron tehdä pelkkään veteen?

Riisipuuro uunissa tai hitaasti keitellen –

Riisipuuro valmistuu kätevästi, mutta vaatii keittäjältään vahtimista ja hämmentämistä. hautuu itsekseen uunissa hiljalleen – vaikkapa sillä aikaa, kun koristelet joulukuusen.Perinteisesti riisipuuro keitetään punaiseen täysmaitoon, mutta siitä saa helposti, kun keittää puuron veteen tai kauramaitoon.Jos haluat vegaaniseen puuroon kookoksen makua, keitä se perinteisen riisipuuron tapaan, mutta korvaa litra maitoa puolella litralla kookosmaitoa ja puolella litralla vettä.

Puuro ei pala pohjaan, kun keität sen kokonaan veteen ja sekoitat vasta loppuvaiheessa puuroon esimerkiksi maitoa, kermaa tai kookosjuomaa. Desi kermaa tai kookosjuomaa on sopiva määrä maustamaan litran puuron. Vain sen verran tarvitaan ja puurosta tulee pehmeä, täyteläinen ja maukas. Herkullinen vegaaninen riisipuuro syntyy kaurajuomasta. Kuva: Pauliina Salonen
Näytä koko vastaus

Mitä tehdä ylijäämä Riisipuurosta?

Riisipuuroleipään jää takuuvarmasti koukkuun. Rapeakuorisen pataleivän uumenissa on reilusti riisipuuroa, toki myös sopivassa suhteessa jauhoja, mausteita ja notkeaa voita. Vaivaa taikinaa huolella, niin rakenteesta tulee täydelllisen kuohkea. Leivän pinta on rapea, sillä kypsennys tapahtuu kuumassa valurautapadassa. Riisipuuro 30 Hengelle Resepti Rakastatko juustokakkua? Kokeile lusikoida riisipuuroa juustokakun täytteeseen rahkan ja mascarponen joukkoon. Täytteeseen antaa makua raastettu luomusitruunan kuori. Pohja valmistuu kekseistä, jotka murennetaan ja notkistetaan sulalla suklaalla. Digestivekeksien tilalla voi mainiosti käyttää myös pipareita, jos niitä on vielä piparipurkin pohjalla. Riisipuuro 30 Hengelle Resepti Pannacotta on monen lemppari. Riisipuuropannacottaresepti pelastaa, jos et ole vielä keksinyt jälkiruokaa tapaninpäivän aterialle. Juju piilee paitsi riisipuurossa, myös tuoreessa rosmariinissa, jota haudutetaan kermassa. Riisipuuro 30 Hengelle Resepti Pannari saa uuden twistin, kun taikinaan raastaa luomuappelsiinin kuorta ja lisää ripauksen kardemummaa. Ja tietysti taikinasta löytyy runsaasti riisipuuroa. Katso riisipuuropannarin ohje tästä! Riisipuuro 30 Hengelle Resepti Kuvat Sami Repo, Anna Huovinen ja Tuomas Kolehmainen.
Näytä koko vastaus

Paljonko riisiä puuroon?

Keitto-ohje – Kiehauta 2 dl vettä teflon- tai puurokattilassa, ja lisää 2 dl Puuroriisiä ja noin 0,5 tl suolaa. Anna kiehua pari minuuttia, kunnes vesi on imeytynyt riisiin. Lisää litra maitoa ja keitä hiljalleen kannen alla välillä sekoittaen noin 40 minuuttia. Mausta puuro suolalla.
Näytä koko vastaus

Onko riisipuuro Lihottavaa?

Valmistus –

Laita maito, kanelitanko ja sitruunankuoret kattilaan. Lämmitä maito kiehumispisteeseen. Lisää riisi ja pienennä lämpöä keskitasolle. Sekoita välillä puulastalla, jotta seos ei tartu pohjaan.20-30 minuutin kuluttua seoksen pitäisi näyttää paksummalta. Ota kanelitanko pois ja tarjoile jälkiruokakupeissa tai -kulhoissa. Ripottele päälle jauhemaista kanelia ja nauti.

Kun lisäät riisipuuron päivittäiseen ruokavalioosi, se voi auttaa sinua pudottamaan painoasi jopa 2 kiloa viikossa. Sinun täytyy tietysti myös tarkkailla syömisiäsi ja lisätä ruokavalion tueksi päivittäistä liikuntaa sekä juoda kaksi litraa vettä. Päivän esimerkkiruokalista voisi koostua esimerkiksi seuraavista:

Aamiainen: 1 kupillinen riisipuuroa ja kupillinen teetä Aamupäivän välipala: 1 persikka ja omena Lounas: pieni annos kalaa tai kanaa, porkkana-tomaattisalaattia ja kupillinen riisipuuroa jälkiruoaksi Iltapäivä: 1 greippi ja 1 kiivi Iltapäivän välipala: 1 kupillinen riisipuuroa ja kupillinen teetä Päivällinen: haluamasi määrä riisipuuroa Ennen nukkumaanmenoa: kupillinen teetä

You might be interested:  Porsaan Ulkofileepihvit Uunissa Resepti?

Näytä koko vastaus

Voiko ruokakermaa laittaa riisipuuroon?

Helppo ja nopea riisipuuro –

Aineet: 2 dl puuroriisiä1 litra vettä2 dl kermaa

(tarvittaessa hieman n.1-1.5 dl maitoa) 0.75-1 tl suolaa Ohje: Mittaa vesi kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi. Sekoita joukkoon riisi. Keittele miedolla lämmöllä noin 25-30 minuuttia tai kunnes vesi on kokonaan imeytynyt riisiin ja riisi on kypsää. Sekoita puuroa muutama kerta keittämisen aikana.

Lisää joukkoon kerma, kuumenna kiehuvaksi ja keitä vielä 1-2 minuuttia koko ajan sekoitellen. Lisää joukkoon suola ja anna puuron vetäytyä kannen alla muutama minuutti, kunnes se on paksuuntunut puuroksi. Vinkit: * Voit käyttää puuroon tavallista ruokakermaa tai kuohukermaa. Täyteläisemmän ja kermaisemman puuron saat kuohukermalla.

* Puuro jämäköityy lisää jäähtyessään. Jos puuro menee liian tintuksi, lisää joukkoon tarvittaessa hieman maitoa. Tervetuloa seuraamaan Suklaapossun sähköistä reseptikirjaa, josta löytyy leivonnaisohjeita jokaiseen herkutteluhetkeen! Suklaapossun keittiössä touhuaa kolmen lapsen äiti, joka testailee intohimoisesti erilaisia reseptejä ja haluaa jatkuvasti oppia lisää erilaisia tekniikoita ja löytää uusia, herkullisia makuyhdistelmiä. : Helppo ja nopea riisipuuro – Suklaapossu
Näytä koko vastaus

Miksi riisipuuro palaa pohjaan?

1. Täysmaito tekee puurosta täyteläistä – Keitä riisipuuro mielellään täysmaitoon tai vähintään kevytmaitoon, jotta saat puurosta mahdollisimman täyteläistä. Rasvattomasta maidosta tehty puuro on harmaata, ja se myös palaa pohjaan herkemmin. Laktoositon maitojuoma on parempi valinta kuin vähälaktoosinen maito, joka kärähtää pohjaan herkästi.
Näytä koko vastaus

Mitä voi leipoa Riisipuurosta?

Puuron jämät kattilassa? Leivo sämpylöitä, rieskoja tai piirakoita – Puuron jämät sopivat erinomaisesti leipä- ja sämpylätaikinoihin. Voit vaikka leipoa sunnuntaiaamuksi kaurapuuron rippeistä uunituoretta kauraleipää, Myös pataleipätaikinaan voi piilottaa joulupuuron tai kaurapuuron jämät.

Kaurapuuron tähteistä syntyvät myös nopeat kaurarieskat, Lisää puuron sekaan vehnäjauhoja ja taputtele taikinasta ohuita rieskoja uunipellille. Helppoa kuin mikä ja aikaakin kuluu vaivainen vartti. Tai pidä viikonloppuna kunnon piirakkatalkoot. Itse tehtyjä karjalanpiirakoita ei voita mikään. Piirakoiden täytteessä voi hyödyntää niin riisi- kuin ohrapuuronkin tähteet.

Itse asiassa karjalanpiirakoiden täyte ei perinteisesti ole ollut riisi, vaan erilaiset juuressoseet sekä hirssiryyni- tai ohrapuuro ovat olleet muinoin suosituimmat täytteet. Sultsinat ovat ennen vanhaan olleet sunnuntairuokaa, jota on syöty kirkon jälkeen lounaaksi.

    Resepti
    Näytä koko vastaus

    Mitä laittaa Riisipuuron päälle?

    Vanhanajan joulupuuro –

    • 2,5 dl vettä2 dl puuroriisiä1 l täysmaitoanokare voitanoin 1/2 tl suolaa
    • kuorittu manteli

    Laita nokare voita kattilan pohjalle, lisää vesi ja kiehauta se. Lisää riisit ja keitä noin 10 minuuttia sekoittaen. Lisää maito. Anna kiehua hiljalleen miedolla lämmöllä välillä sekoittaen noin 35 minuuttia, kunnes puuro on kypsää. Lisää suola. Piilota onnea tuova manteli puuroon.
    Näytä koko vastaus

    Voiko Riisinkeittimessä tehdä riisipuuroa?

    Joulupuuro riisinkeittimessä Riisinkeittimessämme on iänkaiken ollut puuroasetus, mutten olen koskaan käyttänyt sitä. Ennen kuin tänään. Tarvitsin riisipuuroa porkkanalaatikkoa varten ja söimme joulupuuron sekahedelmäkeiton kera jo tänään, sillä aikuisten kesken sillä ei ole niin väliä mitä milloinkin tapahtuu. Tein kuuden hengen annoksen, kolme annosta söimme ja kolme meni porkkanalaatikkoon.

    3 dl puuroriisiä6 dl vettä3,3 dl purkki kuohukermaa (laktoositon)suolaa

    Mittasin riisin keittimen kulhoon ja kaadoin päälle vettä, laitoin keittimen puuroasetukselle ja jätin hommiinsa. En ole puuroriisiä kypsentänyt aikaisemmin riisinkeittimellä, joten en osaa sanoa kävikö se hitaasti vai nopeasti, mutta aika pian se mielestäni kävi.

    Kun keittimessä oli aikaa vielä viisi minuuttia, lisäsin mukaan purkillisen kermaa ja suolaa. Sekoittelin ja maistelin, suolaa tuli noin 1 isohko teelusikallinen. Söimme puuroa kukin yhden annoksen ja loput sekoitin porkkanasoseen, kananmunan ja mausteiden kanssa porkkanalaatikoksi huomista varten. PS.

    nyt ei ollut yhtään onnekasta, sillä unohdin mantelit kokonaan! : Joulupuuro riisinkeittimessä
    Näytä koko vastaus

    Pitääkö riisi huuhdella?

    Miksi riisin huuhtelu tai liottaminen kannattaa – Mutta miten tämä kaikki sitten liittyy riisin pesemiseen? Kun avaat riisipussin, riisi on siinä vaiheessa tehnyt jo aikamoisen matkan keittiöösi. Riisin käsittely-, pakkaus-, matka- ja varastointiaikana jyvät hierovat jatkuvasti toisiaan vastaan.

    1. Tämän seurauksena syntyy tärkkelyspölyä, joka peittää jyvät.
    2. Jos jyviä ei pestä ennen keittämistä, tämä tärkkelysjäännös gelatinoituu kuumassa keittovedessä ja saa keitetyt riisijyvät tarttumaan toisiinsa.
    3. Joissakin tapauksissa tämä voi johtaa erittäin kumimaiseen rakenteeseen.
    4. Peseminen on siis erityisen tärkeää silloin, kun toivotaan lopulliseen ruokaan irrallisia riisinjyviä – esimerkiksi pitkäjyväistä riisiä käytettäessä, Nik Sharma toteaa Food52:n artikkelissa.

    Vaikka tärkkelyspölyn aiheuttama sakeutuminen voi olla joskus ruokalajeissa hyödyksikin, olisi riisi silti hyvä aina huuhdella hyvin lajikkeesta riippumatta, sillä näin siitä irtoaa kaikki mahdolliset kemikaalit, liat ja ötökät. Jotkut tutkimukset osoittavat, että riisin peseminen voi vähentää merkittävästi kasviin kertyvien raskasmetallien määrää.
    Näytä koko vastaus

    Voiko riisiä syödä liikaa?

    Riisi Riisiä ja riisivalmisteita on turvallista syödä osana monipuolista, vaihtelevaa ruokavaliota. Ravinnon mahdollisten haitta-aineiden, kuten riisin sisältämän epäorgaanisen arseenin, saannin vähentämisessä myös annoskokojen kohtuullisuus on turvallisuutta lisäävä periaate.

    Ruoka-aineen annoskoko on hyvä mitoittaa lapsen ikää ja aikuisella tavanomaisia käyttöannoksia vastaavaksi. Hyvään ruokavalioon kuuluu monenlaisia elintarvikkeita ja siinä on vaihtelua esimerkiksi vuodenajan mukaan. Suomessa riisiä syödään yleisimmin lisäkeriisinä tai risottona aterioilla, riisipuurona ja riisiä sisältävinä kekseinä ja leipinä sekä riisijuomana.

    Aterialisäkkeinä suositellaan käytettäväksi vaihdellen perunaa, pastaa, riisiä ja muita viljalisäkkeitä. Ruokien monipuolinen ja vaihteleva käyttö turvaa riittävää välttämättömien ravintoaineiden saantia ja toisaalta tukee ruoan turvallisuutta. Kuluttaja voi lisäksi vähentää riisistä saatavaa arseenialtistusta jonkin verran pesemällä jyvät vedellä ennen kypsennystä ja kaatamalla keitinveden pois riisin kypsennyksen jälkeen.
    Näytä koko vastaus

    Montako dl riisiä per henkilö?

    Ruuan määrä /henkilö

    lisäke määrä/ henkilö
    keittämätön riisi 50 g ( 1/2 dl )
    keittämätön pasta 75 g
    kastike 3/4 dl
    leipää 20-40 g

    Näytä koko vastaus

    Onko kaurapuuro hyvä iltapala?

    Superiltapala auttaa painonhallinnassa ja nukkumisessa: helppo ja halpa – makukin on parasta lohturuokaa! Iltapalan koostumuksella ja määrällä voi olla yllättävän suuri vaikutus jaksamiseen, painonhallintaan ja unen laatuun. Loistava iltapala kaiken hyvän kannalta on annos perinteistä kaurapuuroa, johon lisätään marjoja, siemeniä ja muutama lusikallinen raejuustoa.

    Tässä annoksessa on sopivasti ja oikeanlaisia hiilihydraatteja, jotka tuovat kylläisyyttä ja myös auttavat nukahtamaan.Annoksessa on sopivasti proteiineja, jotta nälkä pysyy loitolla ja verensokeri hyvällä tasolla.Marjoilla ja raejuustolla ryyditetty iltapala sisältää myös sopivasti tryptofaaneja, joilla joidenkin tutkimusten mukaan on paljon merkitystä unen laadun kannalta.Karkkipussin syöminen illalla on melkoisen huono idea, jos haluat nukkua hyvin.Runsaan sokerin lisäksi unta karkottavat myös hyvin rasvainen ilta-ateria, paistetut ruuat, suklaa, energiajuomat ja tumma tee.

    : Superiltapala auttaa painonhallinnassa ja nukkumisessa: helppo ja halpa – makukin on parasta lohturuokaa!
    Näytä koko vastaus

    Voiko puuroa syödä joka päivä?

    Näin kehollesi tapahtuu, kun syöt kaurapuuroa päivittäin Riisipuuro 30 Hengelle Resepti Kauho niin paljon kuin jaksat! Kaurasta ei paljoa vikoja löydy. Shutterstock Julkaistu 12.11.2017 17:03 Kauran syönti on edullinen terveysteko. Aamiaiseksi nautitut ja esimerkiksi puuroksi valmistetut kaurahiutaleet tarjoavat päivälle ravinteikkaan sysäyksen ja voivat vähentää reilusti loppupäivänä nautittuja kaloreita.

    “Aamiainen on päivän tärkein ateria”, on tuttu lausahdus ja pitää paikkansa varsinkin, jos aamiaiseksi nauttii kauraa. Kaurapuuron keittäminen on vaivatonta ja sen lisäksi, että höyryävä ruoka lämmittää kehoa kylminä aamuina, se saattaa jopa pidentää ikää. Kaurassa on runsaasti kylläisenä pitävää proteiinia – jopa 13 prosenttia.

    Desilitran kaurahiutaleita sisältävästä puuroannoksesta valkuaisaineita tarttuu mukaan yli viisi grammaa. Kaurahiutaleissa on myös reilusti verensokerin heilahteluja hillitsevää beetaglukaani-kuitua, joka pitää mahan kurinan loitolla pitkään. Terveyshyödyt eivät lopu tähän.
    Näytä koko vastaus

    Mikä on terveellisin puuro?

    Ruoka Pikapuurohiutaleet ja riisipuuro kannattaa unohtaa arkiaamuina. Tilaajille Puuro sopii päivän moneen ruokahetkeen aamusta alkaen. Kuva: Sami Repo Eeva-Liisa Pere HS 17.3.2015 7:00 Puuro on terveellistä, mutta onko väliä, mitä puuroa syö? Helsingin yliopiston viljateknologian professori Hannu Salovaara pitää parhaina vaihtoehtoina kaura-, ruis-, ohra- ja neljän viljan puuroja, sillä niissä kaikissa on runsaasti kuitua.
    Näytä koko vastaus

    Voiko Jasmiiniriisistä tehdä riisipuuroa?

    Reseptit Keitä perinteinen riisipuuro vaihteeksi jasmiiniriisistä.1.12.2017 Kuvat: PAULA KUKKONEN/OTAVAMEDIA
    Näytä koko vastaus

    Mitä kermaa riisipuuroon?

    Tämä vaivaton ja täyteläinen joulupuuro keitetään veteen ja viimeistellään lopuksi kuohukermalla.
    Näytä koko vastaus

    Kauanko riisipuuroa keitetään?

    Ohje –

    Ohje on tehty käyttämällä Valio Kiehu™ maitojuomaa, joka ei pala helposti pohjaan. Siksi ruoanlaitto on sillä vaivattomampaa. Kiehauta vesi ja riisi kattilassa. Anna kiehua muutama min, kunnes vesi on imeytynyt riiseihin. Lisää maitojuoma, sekoita ja kuumenna kiehuvaksi. Anna puuron kiehua maltillisesti silloin tällöin sekoittaen, yhteensä n.45 min. Kun puuro alkaa saostua, voit peittää kattilan kannella. Mausta puuro suolalla. Tarjoa sokerin, kanelin ja maitojuoman kanssa.

    Näytä koko vastaus

    Miksi riisipuuro Juoksettuu?

    Maito voi kuumennettaessa juoksettua, jolloin maito ei ole enää tasaisen valkoista. Juoksettumisella tarkoitetaan maidon ‘kokkaroitumista’, jolloin kaseiiniproteiini saostuu ja hera erottuu. Reaktio on sama kuin juustoa valmistettaessa. Maidon juoksettumista edistävät happamat raaka-aineet, hapantunut maito ja suola.
    Näytä koko vastaus

    Mitä tehdä jos riisi palaa pohjaan?

    4. Ota avuksi pyykinpesuaine – Jos ruoka on tarttunut vain pohjaan, ripottele kattilan pohjalle pyykinpesuainetta niin, että pinta peittyy. Lisää sitten pari senttiä vettä ja kiehauta. Harjaa ja huuhtele.
    Näytä koko vastaus

    Voiko Riisipuuron tehdä etukäteen?

    Säästä hermojasi – Tätä ohjetta voi hyödyntää myös niin, että jouluaamuna puuron saa valmiina pöytään 20 minuutissa. Se edellyttää sitä, että puuroa on hieman esivalmistellut edellisenä iltana. Puuron voi myös tehdä samaan syssyyn valmiiksi ja silti säästät sekä aikaa että hermojasi.
    Näytä koko vastaus

    Voiko Mannapuuroa tehdä veteen?

    Kommentteja ja keskustelua – Anonymous kirjoitti 9.8.2021 – 16:18 Tein suklaa mannapuuroa hyvää tuli

    Vastaa

    Anonymous kirjoitti 3.1.2021 – 15:12 Erittäin hyvää oli ja resepti helppa ku samat numerot ja desi ja rkl helppo suurentaa määrää niin joo

    Vastaa

    Anonymous kirjoitti 2.3.2020 – 13:10 Anonymous kirjoitti 15.4.2018 – 11:33 Tein tämän veteen ja hyvää tuli.

    Vastaa

    Anonymous kirjoitti 24.2.2018 – 18:53 Hyvä ohje pieneen annokseen. Onnistui helposti.

    Vastaa

    Anonymous kirjoitti 14.7.2017 – 08:09 Kiitos ohjeesta! Hyvää tuli.

    Vastaa

    Anonymous kirjoitti 30.1.2017 – 01:15 Itsellä puuro meni paakuiksi, vaikka kuinka sekoitti.

    Vastaa

    Anonyymi kirjoitti 6.10.2015 – 20:45 Tein puuroa tämän ohjeen mukaan, mutta siitä tuli vetistä, sellaista velliä. Miksiköhän näin?

    Vastaa

    Anonyymi kirjoitti 7.10.2015 – 00:00 In reply to by Anonyymi (not verified) Kuumennusaikaa voi lisätä, jollei puuro sakene. Terveisin, Kuluttajaneuvonta

    Vastaa

    Anonyymi kirjoitti 2.10.2015 – 08:12 Toimiiko laimennetulla mehutiivisteellä?

    Vastaa

    Anonyymi kirjoitti 5.10.2015 – 00:00 In reply to by Anonyymi (not verified) Voi käyttää myös tiivisteestä valmistettua mehua. Terveisin, Kuluttajaneuvonta

    Vastaa

    Anonyymi kirjoitti 14.8.2015 – 23:29 Normaalilta mannapuurolta maistui, vaikka oli mikrossa tehtyä 🙂

    Vastaa

    Anonyymi kirjoitti 6.3.2015 – 10:23 Anonyymi kirjoitti 8.2.2015 – 19:51 Hyvää oli, mutta tuli ehkä liian vähän.4/5

    Vastaa

    Anonyymi kirjoitti 8.11.2014 – 07:45 Omalla mikrolla huomasin, että lämmitysajat piti melkein tuplata, kun tuplasi puuron määrän.

    Vastaa

    Anonyymi kirjoitti 5.9.2014 – 12:40 Pikkuveljille kaikkien sairaspäivänä ruokaa! Yummu!:)

    Vastaa

    Anonymous kirjoitti 29.3.2017 – 01:30 In reply to by Anonyymi (not verified) Pikkusiskoille myös kaikkien sairaspäivänä!

    Vastaa

    Anonyymi kirjoitti 5.7.2012 – 21:28 Anonyymi kirjoitti 9.6.2011 – 09:30 Tuplataanko/triplataanko annos vain yks yhteen jos haluaa tehdä vähän enemmän kerralla?

    Vastaa

    Anonyymi kirjoitti 9.6.2011 – 15:39 In reply to by Anonyymi (not verified) Ainesuhteet tulee säilyttää samana. Jos laittaa kaksinkertaisen määrän nestettä, niin myös suurimoita tulee käyttää kaksinkertainen määrä. Terveisin, Kuluttajaneuvonta

    Vastaa

    Anonyymi kirjoitti 23.1.2011 – 10:35 Anonyymi kirjoitti 16.9.2010 – 19:30 Kiitos hyvästä reseptistä. Itse inhoan mannapuuroa ja kuvittelin, että mikrossa se ei onnistu. Tein veteen vauvalle ja toimii!

    Vastaa

    Anonyymi kirjoitti 14.4.2009 – 06:52 Tosi maukasta. Kun ei ehdi kattilassa mannapuuroa tekemään, niin mikrossa onnistuu ja maistuu yhtä hyvälle!

    Vastaa

    Anonyymi kirjoitti 18.8.2006 – 01:01 Hei voiko mannapuuron tehdä veteen?

    Vastaa

    Anonyymi kirjoitti 23.8.2006 – 10:19 In reply to by Anonyymi (not verified) Toki voi. Terv.Kuluttajaneuvonta

    Vastaa

    Anonyymi kirjoitti 12.3.2006 – 04:29 tosisyvälle lautaselle, maito kiehuu helposti yli

    Vastaa

    Anonyymi kirjoitti 11.12.2005 – 09:44 erittäin hyvä resepti ilman tätä en olisi saanut lapsille mannapuuroa! Kiiitos tästä. 🙂

    Vastaa

    Näytä koko vastaus

    Mitä laittaa Riisipuuron päälle?

    Vanhanajan joulupuuro –

    • 2,5 dl vettä2 dl puuroriisiä1 l täysmaitoanokare voitanoin 1/2 tl suolaa
    • kuorittu manteli

    Laita nokare voita kattilan pohjalle, lisää vesi ja kiehauta se. Lisää riisit ja keitä noin 10 minuuttia sekoittaen. Lisää maito. Anna kiehua hiljalleen miedolla lämmöllä välillä sekoittaen noin 35 minuuttia, kunnes puuro on kypsää. Lisää suola. Piilota onnea tuova manteli puuroon.
    Näytä koko vastaus